![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Hakkımızda | Sponsorlar | Yardım | Üye Listesi | Forumları Okundu Kabul Et |
| Warrock Yeni Nesil Online Oyunu Sizlerle... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
GALATASARAY
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1436
HT Para: 11647005
Sayaç :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Warrock Client Download Dosya Boyutu: 473.27MB Resmi Client Paketidir Warrock'ı Sorunsuz Şekilde İndirmek İçin Aşağıdaki Adımları İzleyin 1- Bilgisayarınızın Oyunu Kaldırıp Kaldıramayacağını Öğrenin. Oyunun Sistem Gereksinimleri ![]() 2-Bilgisayarınızda Oyunu İndirdikten Sonra Sorun Çıkmaması İçin varsa virus ve spylardan temizleyin. 3-Herhangi internet kopması, elektrik kesilmesi gibi indirmeyi yarıda etkileyecek etkenler için Bu Programı İndirin. (Flashget) Bu Program internet kopması, elektrik kesilmesi gibi durumlarda indirmeyi iptal etmez, duraklatır.Bu Sayede kaldığınız yerden istediğiniz zaman devam Edebilirsiniz...(Not: Bu Adım Tedbir Amaçlıdır.Uygulamak Şart Değildir) 4-Herşey Hazır Olduğuna Göre Oyun Yapımcısının Verdiği Linklerden Birinden Oyunu 3. Maddededi Programı Kullanarak (Opsiyonel) İndirin Aşağıda Verilen Linklten indirebilirsiniz http://www.download.com/War-Rock/300...dlPid=10838295 Oyunu Sorunsuz Şekilde Kurmak Eğer Oyun Bir Cd'deyse Önce Bilgisayarınıza Çekin. Oyunun Client'ini İndirdikten Sonra Bilgisayarınızda Çalışan Gereksiz Tüm Programları Güvenlik Programları (anti-virus, anti-spy, firewall vs) Kapatın (msn, media player, winamp, lime wire, ares vs...) Oyunu Yükleyin Bu Esnada Başka birşeyle uğraşmayın Anlaşmayı Kabul Edin ve Devam Edin Dizini Değiştirmeyin ve Devam Edin Yüklemeye Başladı Bu Esnada Hiçbir şeyle uğraşmayın, yeni program açmayın açık programları kapatın. Ayrıca Güvenlik Programları (anti-virus, anti-spy, firewall vs) kapalı tutun. Directx Sorgulayacak.Eğer varsa iptal edin.Yoksa yükleyin Yükleme Tamamlandığında 2. Seçeneği işaretleyelim ve devam edelim Yükleme Tamamlandı Şimdi Update Yapalım İlk olarak Bize Anlaşmayı Gösterecek Okuyup Kabul Ediyoruz Update'e başlamadan önce tüm gereksiz programların ve güvenliik programlarının kapalı olduğundan emin olun. Şuan Güvenlik Güncellemesini Yapıyoruz. İptal Etmeyin, başka birşeyle uğraşmayın. Güvenlik Update'i bittiğinde OK tuşu çıkar ona basalım. Güvenlik update penceresi kapanacak ve oyun update penceresi açılacak ![]() Eğer açılmazsa oyunu masaüstündeki simgesine çift tıklayarak açın. Oyun güncelleme penceresi çıkacaktır.Bu biraz uzun sürebilir. Başka birşeyle uğraşmayın, tüm gereksiz programları kapatarak update'in bitmesini bekleyin. Oyun Güncellemesi bittiğinde OK tuşu çıkar.Ok tuşuna bastığınızda warrock'a bağlanabilirsiniz ![]() Eğer update Sırasında İnternet koparsa Oyunu Silin, Program Fİles'tan warrock klasorunu Silin ve oyunu yukardaki kurallara göre yeniden Kurun. İyi Eğlenceler...
Konu ΣJDΣR tarafından (03-03-2009 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 19
HT Para: 1000
Sayaç :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar char acamayan veya oyunda yardım ısteyen warsa bana yazabılırler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bu Senenin Modası
Tecrübe Puanı: 432
HT Para: 22691034
Sayaç :
Knıght Online Oynayanların Charınıda Kabul edıyo
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
GALATASARAY
Sayaç :
evt k2 nin tüm charlarını açabilirsiniz knigt,warrock...vs.
Konu ΣJDΣR tarafından (03-03-2009 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 13
HT Para: 10
Sayaç :
![]() |
Aynı Lvldanmı Dvm Ediolar
|
|
|
#7 | |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 554
HT Para: 803011
Sayaç :
Warrock K2Network oyunu olduğu için,bir K2Network üyeliği ile hem Knight hem Warrock hemde diğer bütün K2Network oyunlarını oynayabilirsiniz..
Alıntı:
Bu arada bu oyun ilk oynadığınız zaman fena sarıyor ama bir zaman sonra çok sıkıyor.Benim 38 LvL karakterim vardı,sıkıldım bıraktım.
|
|
|
|
|
#8 |
|
FIFA07 / Cod2Soldier
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 198
HT Para: 350890
Sayaç :
Oyun çok güzel ben 29 levelim şimdi chip dergisi yani chip online herkese bedava l85a1 kodu veriyor içinde %20 exp var
![]()
|
|
|
#9 | |
|
GALATASARAY
Sayaç :
Bende zamanında çok oynadım ama kota sorununda dolayı bıraktım inanılmaz güzel bir oyun...Belki oynayanlar bilir ejder2002 nickimdi clanım ang(army national guard) istikrar,memati05,bykusshow,pislik1yim,kadri52,bar iberto gibi harika oyuncular vardı clanımızda ama şu an durum nasıl bilmiyorum...En çok takıldığım bölüm alberondur alberoncular kesin tanır zaten tünel çıkışındaki kaleye bakan kayayı ilk ben buldum
onayan varsa gelsin sohbet edelim...
|
|
|
|
|
#10 |
|
FIFA07 / Cod2Soldier
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 198
HT Para: 350890