Hamachi TÜRK - HAMACHi hakkında detaylı güncel forum sitesi. LogMeIn Hamachi 2.0.1.66 indir. Hamachi kurulum, kullanım ve sorunları hakkında geniş kapsamlı bilgi. Hamachi, pek çok değişik amaç için kullanabileceğiniz internet üzerinde özel bir yerel ağ (LAN) veya VPN (Virtual Private Network) uygulamasıdır, internet olan heryerden hamachi ağlarındaki kişiler ile tüm multiplayer oyunları oynayabilirsiniz.   Hamachi İndir - Tüm Sürümler Fifa Veri Bankası - Fifa Turnuvaları Hamachi Ağları - Ağ Ekle - Multiplayer Oyun Ağları
Geri git   Hamachi TÜRK > Hamachi Nedir | Hamachi Sorunları | Hamachi Kurulum | Oyunlardan Haberler > Duyurular
Kayıt ol Hakkımızda Sponsorlar Yardım Üye Listesi Forumları Okundu Kabul Et

Duyurular Duyurular ve Hizmetler

Seçenekler Stil
Alt 02-02-2010, 10:23   #1
UgRzR
Uğur ÖZER

UgRzR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 296
HT Para: 3567
Sayaç : UgRzR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Standart Uyarı! Rahatsız Eden Üyeleri Bildirin HT Para Kazanın!

Değerli Üyelerimiz Yeni yeni çakma ve benzeri sitelerimiz açılmış sanırım yönetimimize sığınmaya çalışan zavallı varlıklar ekibimizi ve bağzı üyelerimizi pm ile görüşerek kontör karşılığı vs.. yalakalıklarla çekme çabası veriyorlarmış unutmasınlar ki HT bölünmez ismi değişsede içi hep aynı kalıcak böyle insanlarada sakın yüz vermeyin..

Bu gibi rahatsız edici pm gönderen bizim siteye gel sana kontör vereyim çikolata alayım kız msni vereyim diyenleri yönetim ekibimize bildirin "HT PARA" kazanın!

Not: SS'leri Yönetimden Birisine gönderin.

Konu UgRzR tarafından (03-02-2010 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir..
UgRzR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2010, 11:04   #2
MuStAfA

MuStAfA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 185
HT Para: 3472
Sayaç : MuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni ÖğreniyorMuStAfA Forumu Daha Yeni Öğreniyor

Yeter ki siz üyelerimiz bize bildirin biz gerekeni yaparız.

♥ Ben TÜRKÇE'mi Seviyorum ♥

Bir Moritanya atasözü der ki:

"Yarın dağların yerini değiştirceğini hayal ediyorsan ,bugünden küçük taşları kaldırmaya başlamalısın."

"Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da özgürlüklerini kaybetmeye mahkumdurlar."
K. Atatürk

MuStAfA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2010, 11:22   #3
SkyWalker
٩(●̮̮̃•̃)۶

SkyWalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1264
HT Para: 2922
Sayaç : SkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni ÖğreniyorSkyWalker Forumu Daha Yeni Öğreniyor

tamam ben EddiZ'e bildirdim ve banlattım-beni sitesine çağırdı bende gözetmenimden izin almalıyım dedim-eddiz öldürecekti beni durdurdugun yerde diye-KiNG JoNEs banlattım bu arkadaşı..

ne kadar HT PARA alıyoruz

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝

Anakin SkyWalker

STAR WARS
I-II-III-IV-V-VI

JEDI VS SITH

Konu UgRzR tarafından (02-02-2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir..
SkyWalker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2010, 22:55   #4
marque
' Galatasaray SK '

marque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1188
HT Para: 11151382
Sayaç : marque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Arkadaşlar böylesine küfürülü konuşanları ve SS lerini alıp profil linkini pm yoluyla mod ve üstü moderatörlere bildiriniz...Gerekli işlemler yapılacaktır..

Konu marque tarafından (03-02-2010 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir..
marque isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2010, 18:47   #5
marque
' Galatasaray SK '

Sayaç : marque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübelimarque Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Alıntı:
●Eηéѕкαѕιм●´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abilerim artık lütfen.

Enes sana son kez söylüyorum uğraşmayın birbirinizle..
Sözlü uyarı verdik..
Bir daha burayı boş mesajlarla dolduran ceza alacaktır..
Alt 22-02-2010, 19:49   #6
Sansar
~Sadinho~

Sansar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2209
HT Para: 3877516
Sayaç : Sansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi TecrübeliSansar Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Ödülleri: 1
Hamachitürk Özel Organizasyon Madalyası 

Tamam Beyler burayı muhabbet ve boş Konusma yerine Çevirmişiniz.
Bundan sonra Saçma Şikayet Dışı mesajlar atmayın .
Şikayetlerinizide Smod ve üstü Hallederler.

eN Derin Duyguların Çok Basit açılımı .. Beyinde Bir hormonun Fazla salgılanması..
Sansar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2010, 17:11   #7
BesTime
Üye

BesTime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 23
HT Para: 10
Sayaç : BesTime Adını Duyan Var Mı ?

slm ben razordan şikayetçiyim sürekli msjlarımı siliyor ve bna hakaret ediyor underground 2 bölümünde adam gibi yorum yapıyoruz http://www.hamachiturk.com/xx-turkey...-t67865p2.html mesajımı siliyor daha çok var ve bana hakaret ediyor http://www.hamachiturk.com/nfs-under...-t59935p3.html burdada flood yapmadıgım halde mesajlarımı siliyor ben ağımı tanıtıyorm en saygılı yer burası fln diyorum mesajımı siliyor sebebi saygı sizden mi öğrenicez adam ol fln bıktm artık ben lütfen gereği yapılsın

AĞ:ANATOLİA KİNGS şifre:123
BesTime isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2010, 21:19   #8
marque
' Galatasaray SK '

Alıntı:
BesTime´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm ben razordan şikayetçiyim sürekli msjlarımı siliyor ve bna hakaret ediyor underground 2 bölümünde adam gibi yorum yapıyoruz http://www.hamachiturk.com/xx-turkey...-t67865p2.html mesajımı siliyor daha çok var ve bana hakaret ediyor http://www.hamachiturk.com/nfs-under...-t59935p3.html burdada flood yapmadıgım halde mesajlarımı siliyor ben ağımı tanıtıyorm en saygılı yer burası fln diyorum mesajımı siliyor sebebi saygı sizden mi öğrenicez adam ol fln bıktm artık ben lütfen gereği yapılsın
Razor arkadaşımız sitenimizin D.Modu ve o bölümün sorumlusu..
Eğer herhangi bir hakaret durumunda SS al ve burda bildir aksi takdirde suçlu olduğunu söyleyemeyiz..
Alt 25-02-2010, 22:02   #9
BesTime
Üye

BesTime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 23
HT Para: 10
Sayaç : BesTime Adını Duyan Var Mı ?

http://www.hamachiturk.com/xx-turkey...-t67865p2.html buradaki benım yorumumu sildiği ve sebebini yazan yere bakarsan gorursun

AĞ:ANATOLİA KİNGS şifre:123
BesTime isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil