![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Hakkımızda | Sponsorlar | Yardım | Üye Listesi | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular Duyurular ve Hizmetler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Uğur ÖZER
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 296
HT Para: 3567
Sayaç :
![]() |
Değerli Üyelerimiz Yeni yeni çakma ve benzeri sitelerimiz açılmış sanırım yönetimimize sığınmaya çalışan zavallı varlıklar ekibimizi ve bağzı üyelerimizi pm ile görüşerek kontör karşılığı vs.. yalakalıklarla çekme çabası veriyorlarmış unutmasınlar ki HT bölünmez ismi değişsede içi hep aynı kalıcak böyle insanlarada sakın yüz vermeyin..
Bu gibi rahatsız edici pm gönderen bizim siteye gel sana kontör vereyim çikolata alayım kız msni vereyim diyenleri yönetim ekibimize bildirin "HT PARA" kazanın! Not: SS'leri Yönetimden Birisine gönderin.
Not: İllegal İçerik Kesinlikle Yasaktır. Konu UgRzR tarafından (03-02-2010 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 185
HT Para: 3472
Sayaç :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeter ki siz üyelerimiz bize bildirin biz gerekeni yaparız.
--->Hamachiturk Forum Kuralları! --->Moderatör başvurusu nasıl yapılır? --->Hamachiturk Ceza ve Uyarı Sistemi --->Forum Görevlileri --->Hamachi Nedir ve Nasıl Kurulur? --->Hamachi Ağa Katılma ve Ağ Oluşturma --->Hamachi Sorunları --->Hamachiturk Tanışma Bölümü --->Hamachiturk Facebook Grubu --->Forum Hakkında Bilgiler ve Foruma Resim-Link Ekleme --->Rep ve Rep Power Nedir ve Nasıl Artar? --->MuStAfA Kimdir? ![]() ♥ Ben TÜRKÇE'mi Seviyorum ♥ Bir Moritanya atasözü der ki: "Yarın dağların yerini değiştirceğini hayal ediyorsan ,bugünden küçük taşları kaldırmaya başlamalısın." "Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını alışkanlık haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da özgürlüklerini kaybetmeye mahkumdurlar." K. Atatürk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
٩(●̮̮̃•̃)۶
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 1264
HT Para: 2922
Sayaç :
tamam ben EddiZ'e bildirdim ve banlattım-beni sitesine çağırdı bende gözetmenimden izin almalıyım dedim-eddiz öldürecekti beni durdurdugun yerde diye-KiNG JoNEs banlattım bu arkadaşı..
![]() ne kadar HT PARA alıyoruz ![]()
Anakin SkyWalker STAR WARS I-II-III-IV-V-VI JEDI VS SITH Konu UgRzR tarafından (02-02-2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
' Galatasaray SK '
Tecrübe Puanı: 1188
HT Para: 11151382
Sayaç :
Arkadaşlar böylesine küfürülü konuşanları ve SS lerini alıp profil linkini pm yoluyla mod ve üstü moderatörlere bildiriniz...Gerekli işlemler yapılacaktır..
. . Konu marque tarafından (03-02-2010 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
' Galatasaray SK '
Sayaç :
Enes sana son kez söylüyorum uğraşmayın birbirinizle.. Sözlü uyarı verdik.. Bir daha burayı boş mesajlarla dolduran ceza alacaktır.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
~Sadinho~
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 2209
HT Para: 3877516
Sayaç :
Tamam Beyler burayı muhabbet ve boş Konusma yerine Çevirmişiniz.
Bundan sonra Saçma Şikayet Dışı mesajlar atmayın . Şikayetlerinizide Smod ve üstü Hallederler. ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 23
HT Para: 10
Sayaç :
![]() |
slm ben razordan şikayetçiyim sürekli msjlarımı siliyor ve bna hakaret ediyor underground 2 bölümünde adam gibi yorum yapıyoruz http://www.hamachiturk.com/xx-turkey...-t67865p2.html mesajımı siliyor daha çok var ve bana hakaret ediyor http://www.hamachiturk.com/nfs-under...-t59935p3.html burdada flood yapmadıgım halde mesajlarımı siliyor ben ağımı tanıtıyorm en saygılı yer burası fln diyorum mesajımı siliyor sebebi saygı sizden mi öğrenicez adam ol fln bıktm artık ben lütfen gereği yapılsın
|
|
|
|
#8 | |
|
' Galatasaray SK '
Sayaç :
Alıntı:
Eğer herhangi bir hakaret durumunda SS al ve burda bildir aksi takdirde suçlu olduğunu söyleyemeyiz.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 23
HT Para: 10
Sayaç :
![]() |
http://www.hamachiturk.com/xx-turkey...-t67865p2.html buradaki benım yorumumu sildiği ve sebebini yazan yere bakarsan gorursun
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|