Hamachi TÜRK - HAMACHi hakkında detaylı güncel forum sitesi. LogMeIn Hamachi 2.0.1.66 indir. Hamachi kurulum, kullanım ve sorunları hakkında geniş kapsamlı bilgi. Hamachi, pek çok değişik amaç için kullanabileceğiniz internet üzerinde özel bir yerel ağ (LAN) veya VPN (Virtual Private Network) uygulamasıdır, internet olan heryerden hamachi ağlarındaki kişiler ile tüm multiplayer oyunları oynayabilirsiniz.   Hamachi İndir - Tüm Sürümler Fifa Veri Bankası - Fifa Turnuvaları Hamachi Ağları - Ağ Ekle - Multiplayer Oyun Ağları
Geri git   Hamachi TÜRK > Hamachi Ağları | Multiplayer Oyunlar | Multiplayer Turnuvalar | Timler ve Klanlar > Borderlands
Kayıt ol Hakkımızda Sponsorlar Yardım Üye Listesi Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 21-11-2009, 05:00   #1
MértoQ

MértoQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1928
HT Para: 15234602
Sayaç : MértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi TecrübeliMértoQ Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Ödülleri: 5
Lig Şampiyonu Kupası Turnuva Şampiyonu Madalyası Hamachitürk Özel Organizasyon Madalyası HT OSCAR HT OSCAR 
Standart Soru & Yardım Bölümü

Bu bölümde oyunla ilgili bilmek istediklerinizi öğrenebilirsiniz. Oyunu yüklemede bir sorununuz varsa SS'ler ile bize gösterin bizde kurmanıza yardımcı olalım.

Siteye Giriş İçin Resme Tıklayın.

Derslerim Nedeniyle Maçlarımı Cuma - Pazar Günleri Arası Yapabilirim.

ÖM`Leri Zamanında Cevaplayamayabilirim.

İLETİŞİM İÇİN ;

mertoq@hamachiturk.com
MértoQ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2010, 18:52   #2
qwer66
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 8
HT Para: 10
Sayaç : qwer66 Adını Duyan Var Mı ?

Standart görev

bu oyunda sürekli git şunu öldür şunu getir cinsinden görevler mi yapıoz bi senaryo yokmu yani
qwer66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2010, 14:32   #3
Peter Pan
Mourners

Peter Pan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 658
HT Para: 155930263
Sayaç : Peter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

başka görevlerde yapıyorsun ama o görevleride yine birilerini öldürmek için yapıyorsun
Peter Pan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2010, 00:47   #4
feneral48
Üye

feneral48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25
HT Para: 1100
Sayaç : feneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyorfeneral48 Forumu Daha Yeni Öğreniyor

MErhaba
oyunu gameranger ile oynarken odaya giriyorum oyunu başlatıyorlar oyuna giriyo lan tıklıyo join diyo otomatik ama kurulu olan oda gozukmuyo host filan diyo nedenini anlamadım .ilk defa oynuyordum ama artık hiç oynayamıyorum . yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Üye No:52
feneral48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 14:44   #5
challenger
Kıdemli Üye

challenger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 87
HT Para: 65770
Sayaç : challenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyor

beyler ya su robotu bulamadım o kadınla konusunca da görevi veremiyorum robotu bulmam gerekiyor ama bulamıyorum ki :S
challenger isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 15:38   #6
Zerg
Infestor

Zerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 106
HT Para: 4315
Sayaç : Zerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni ÖğreniyorZerg Forumu Daha Yeni Öğreniyor

Bir geçiş yerinde seni bekliyor geçiş kapısını aktive etmek için

EFSANE GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR STARCRAFT 2.
ZERG'LER İSE KATLİYAMA HAZIRLANIYOR,TERRANLAR'IN VE PROTOSSLAR'IN SONU YAKINDIR.

RAP FAN CLUB
[ Rapcilerin Buluşma Noktası ]
Üye No:48
Zerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 18:29   #7
challenger
Kıdemli Üye

Sayaç : challenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyorchallenger Şöhret Basamaklarını Tırmanıyor

ben bulamadım böyle yarasalar falan var orada bu görevi hatırlayan yok mu?
Alt 07-02-2010, 12:33   #8
Peter Pan
Mourners

Peter Pan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 658
HT Para: 155930263
Sayaç : Peter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

bu ne be bir dünya jop açılmış ama açmamışsın onları.. o jolarını arttır belkide o yüzden konuşamıyorsundur robotla... ayrıca o zırh berbat.. 173 koruma veriyor en az 1500 olmalı
Alt 07-02-2010, 17:47   #9
challenger
Kıdemli Üye

trainer im var sorun değil yani lv 50 yim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil