Hamachi TÜRK - HAMACHi hakkında detaylı güncel forum sitesi. LogMeIn Hamachi 2.0.1.66 indir. Hamachi kurulum, kullanım ve sorunları hakkında geniş kapsamlı bilgi. Hamachi, pek çok değişik amaç için kullanabileceğiniz internet üzerinde özel bir yerel ağ (LAN) veya VPN (Virtual Private Network) uygulamasıdır, internet olan heryerden hamachi ağlarındaki kişiler ile tüm multiplayer oyunları oynayabilirsiniz.   Hamachi İndir - Tüm Sürümler Fifa Veri Bankası - Fifa Turnuvaları Hamachi Ağları - Ağ Ekle - Multiplayer Oyun Ağları
Geri git   Hamachi TÜRK > Hamachi Nedir | Hamachi Sorunları | Hamachi Kurulum | Oyunlardan Haberler > Hamachi Alternatifleri > GameRanger
Kayıt ol Hakkımızda Sponsorlar Yardım Üye Listesi Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 10-10-2009, 22:23   #1
AятαLαѕ
COD BÖLÜMÜ SORUMLUSU

AятαLαѕ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 386
HT Para: 7572701
Sayaç : AятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Standart GameRanger İle Coklu Oynamak

Alıntı:
Gameranger programı ile Fifa'yı coklu oynayabilirsiniz.

İlk olarak programı indirelim. İndirmek icin tıkla.Sonra indirdiğimiz programı kuralım.Kurum aşamasında sizden code isteyecektir.Bunun icin burdan e-mail adresinizi yazın ben sizi davet edicem.Sonra program kurulacaktır.Program acık iken oyununuz acık olmıyacaktır.Otamatik olarak odaya girdiğinizde host oyunu baslatınca oyun acılacaktır.Diger odadaki oyuncuların da oyunu direk acılacaktır ve direk multilpayer lan kısmına gidicektir bunun icin oyun aclınca multiplayer lan kısmına gelene kadar herhangi bir işlem yapmayınız.

Resimli anlatım

İyi Eğlenceler

TimuR"Gökyuzunde nasıl bir tek tanri varsa yeryüzünde de bir tek hükümdar olmali"
Tengri Türkü Korusun !!!

User:artalas10

ROCK FUN CLUP
\m/

Lost Fun Club
AятαLαѕ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 22:32   #2
Artizzz
Reaper Team

Artizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 335
HT Para: 15247
Sayaç : Artizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya Başlamış

valla super paylasım

REAPER TEAM

REAPER AKAR HT BAKAR
Artizzz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 23:01   #3
AятαLαѕ
COD BÖLÜMÜ SORUMLUSU

Sayaç : AятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi TecrübeliAятαLαѕ Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

E-mail adresini vericenki davet edicem cnm bnim

TimuR"Gökyuzunde nasıl bir tek tanri varsa yeryüzünde de bir tek hükümdar olmali"
Tengri Türkü Korusun !!!

ROCK FUN CLUP
\m/

Lost Fun Club
Alt 10-10-2009, 23:11   #4
Artizzz
Reaper Team

Artizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 335
HT Para: 15247
Sayaç : Artizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya BaşlamışArtizzz Foruma Isınmaya Başlamış

saol canım mucks

REAPER TEAM

REAPER AKAR HT BAKAR
Artizzz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 02:12   #5
JéoFatihinho
||\мємαтι/вαş/||

JéoFatihinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 127
HT Para: 23175
Sayaç : JéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya BaşlamışJéoFatihinho Foruma Isınmaya Başlamış

sağol Teşk Ler Paylaşım Için

Bizim Kral Olduğumuz Yerde Kimse Davet Kuramaz Davet Kurduğumuz Yerde Kimse Kral Olamaz...'

'''Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz...'''
JéoFatihinho isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 22:03   #6
Sirdikarub
HT TuTKuNu

Sirdikarub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 996
HT Para: 285863
Sayaç : Sirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım YaklaşıyorSirdikarub Zirveye Adım Adım Yaklaşıyor

Ödülleri: 1
Hamachitürk Özel Organizasyon Madalyası 

ne Oluyo Lan Muck ? :d

GALATASARAY FAN CLUB
[ Büyük Takımın Büyük Taraftarı ]
Üye No : 41
Sirdikarub isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 22:04   #7
fatality1907
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 15
HT Para: 10
Sayaç : fatality1907 Adını Duyan Var Mı ?

artalas nickli arkadaş uzun zamandır boyle bişey arıyodum fifa 08 oynanabilirmi ayrıca soyle dıyosun ''Kurum aşamasında sizden code isteyecektir.Bunun icin burdan e-mail adresinizi yazın ben sizi davet edicem.Sonra program kurulacaktır'' ben burda ne demek ıstedıgını anlamadım
fatality1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2009, 23:49   #8
AятαLαѕ
COD BÖLÜMÜ SORUMLUSU

kurum aşamasında sizden code isteyecek bu kodu.bn program yardımıyla e mail adrenize yollucam yane invite etmis olucam mail adresini ver devet edeyim.Fifa 08 e gelince program bazı oyunlar var güncellenince 08 de olucaktır.

Tengri Türkü Korusun !!!

ROCK FUN CLUP
\m/

Lost Fun Club
Alt 12-10-2009, 02:22   #9
Peter Pan
Mourners

Peter Pan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 660
HT Para: 155930263
Sayaç : Peter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi TecrübeliPeter Pan Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

güncelleme ile alakası yok
vede 2008 yok sadece fifa 2010 var.
ha biz siteden istekte bulunursak ve eklenirse 2008 ve 2009 ekleyebilirler ama normal oyun listesinde bunlar yok
Peter Pan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2009, 03:01   #10
poLat
Image Hosted by ImageShack.us

poLat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2163
HT Para: 1190910
Sayaç : poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?poLat Tanımayan Var Mı ?

Ödülleri: 3
Hamachitürk Özel Organizasyon Madalyası Hamachitürk Özel Organizasyon Madalyası HT OSCAR 

polat_nefret@msn.com

benide invite et len

ஐ◄███▓▒░░ » вiя кάĿeмĐe SάтάяSıиız Siz cüмLeиizi ~ ! ░░▒▓███►ஐ

RAP FAN CLUB
[ Rapcilerin Buluşma Noktası ]
Üye No:5

poLat isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil