Hamachi TÜRK - HAMACHi hakkında detaylı güncel forum sitesi. LogMeIn Hamachi 2.0.1.66 indir. Hamachi kurulum, kullanım ve sorunları hakkında geniş kapsamlı bilgi. Hamachi, pek çok değişik amaç için kullanabileceğiniz internet üzerinde özel bir yerel ağ (LAN) veya VPN (Virtual Private Network) uygulamasıdır, internet olan heryerden hamachi ağlarındaki kişiler ile tüm multiplayer oyunları oynayabilirsiniz.   Hamachi İndir - Tüm Sürümler Fifa Veri Bankası - Fifa Turnuvaları Hamachi Ağları - Ağ Ekle - Multiplayer Oyun Ağları
Geri git   Hamachi TÜRK > Hamachi Nedir | Hamachi Sorunları | Hamachi Kurulum | Oyunlardan Haberler > Tanışma Bölümü
Kayıt ol Hakkımızda Sponsorlar Yardım Üye Listesi Forumları Okundu Kabul Et

Tanışma Bölümü Hamachi Türk Tanışma Mekanı ve Okul Tanıtımları

Seçenekler Stil
Alt 07-02-2010, 03:37   #1
ömerömer
Üye

ömerömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 32
HT Para: 2000637
Sayaç : ömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Standart [F B T R 1 2 ] kimdiR buyRun içeRi aLaLım : )

aDım:SeLimhan..

yaşadığım şehiR: buRsa / ineqöL.

buRç:asLan

hobiLeR:çekiRdek yeRKen koLtuqun koLuna koymak ,saçLarmLa oynamak ,acaip biR futboL deLisiyim ,Müzk dnLemek(türk haLk müziği coqunLukLa ),qezmek ,

Tuttuqu takım: FenRbahce..

NasıL biRiyim: eLinden geLdiqince aLçak gönüLLü : ) ,aRkadaşLaRı taRafından seviLen ,sıcak kanLı , heRşeyi fuTboL oLan kimseye zaRaRı oLmayan aLLahın aciz biR kuLuyum : )

Ahanda Resim YakşukLumuym:? : )

Konu ömerömer tarafından (07-02-2010 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir..
ömerömer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2010, 03:40   #2
[_вυяαк¢αη_]
»»σвєу уσυя мαѕтєя....!

[_вυяαк¢αη_] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 158
HT Para: 3175
Sayaç : [_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor[_вυяαк¢αη_] Forumu Daha Yeni Öğreniyor

memnun oLdum kanka

▒▒▒▓▓▓▓███ ۩FİFA 2007۩ ███▓▓▓▓▒▒▒
╠ 0[5]5 : AMASYA - SAMSUN ╣

кιмѕє кєи∂ιиι 100ℓüк ѕαимαѕıи 98ιиι αℓıяıм 2ℓєяѕιи...

GALATASARAY FAN CLUB
[ Büyük Takımın Büyük Taraftarı ]
Üye No : 19
[_вυяαк¢αη_] isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2010, 05:23   #3
__NyZ__
Time To 07

__NyZ__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 53
HT Para: 5195
Sayaç : __NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor

kanka bi kere takımdan kaybediosun Fener oldu mu smdi..Snden cimbomlu olmanı beklerdim ama neyse xD bu arada saçlara bi tarz yap bi şekil yap..Ayakkabı seçimi yanlıs kızlar sevmez pek hem o ayakkabıyla okulda top da oynayamazsın sn spor veya convers tarzı felan takıl daha uyumlu olur..Memnun oldm

" Sen Benim DuyguLarimLa "

" Ben Senin HayatinLa "

Gökhan_38 Ustamdır ve gördüğüm en iyi fifacıdır...

HİPEROYUNCU USTAMDIR...
__NyZ__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 02:23   #4
ömerömer
Üye

ömerömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 32
HT Para: 2000637
Sayaç : ömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeliömerömer Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

1- feneRe Laf yok
2- o qün istanbLa qtmştm oLe denk qeLmiş manitaLaRı heR tüRLü cekeRiz kafa yoRma
3- ben o aayakkabıLaRLA ne qoLLER attm bi biLsen

he bu aRada SaoL

Kod:
faRkımız taRzımız qüRcü oLmamız ya Kan kustuRuRuz ya Tam susTururuz ; )
ömerömer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2010, 00:53   #5
__NyZ__
Time To 07

__NyZ__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 53
HT Para: 5195
Sayaç : __NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor__NyZ__ Adım Adım İyi Yola İlerliyor

1-Fener zenci sever xD
2-Olum yer farketmez kendine bak her yerde manitanın ne zaman nerde geleceği belli olmaz cnkü..
3-Gollerine laf yok xD

" Sen Benim DuyguLarimLa "

" Ben Senin HayatinLa "

Gökhan_38 Ustamdır ve gördüğüm en iyi fifacıdır...

HİPEROYUNCU USTAMDIR...
__NyZ__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2010, 22:36   #6
мιкAsA∂σ
-

мιкAsA∂σ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 358
HT Para: 5211160
Sayaç : мιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi TecrübeliмιкAsA∂σ Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

oğLum

10,000. üye özel turnuva şampiyonu
!. . .ßir qündE qRaL 0LmaDm ßir qüNdE taHtTan inMem. . .!
ßu isMi UnuTma. . .!UnutturMa. . .!
!. . .miKasAd0 uStA. . .!

EA SPORT' u ßiLe YenErim. . .!

GALATASARAY FAN CLUB
[ Büyük Takımın Büyük Taraftarı ]
Üye No : 22

ROCK FUN CLUP
\m/
мιкAsA∂σ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 00:09   #7
-GUDJOHNSEN-
ŦเŦค 2๏๏7

-GUDJOHNSEN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 82
HT Para: 3500088
Sayaç : -GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli-GUDJOHNSEN- Forumda Zehir Gibi Tecrübeli

Ödülleri: 1
Lig Şampiyonu Kupası 

Alıntı:
мιкAsA∂σ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oğLum

oglum ( ( :

ƒ-ι-ƒ-α-19_(-07-)

є-ι-∂-υ-я-g-υ-∂-נ-σ-н-η-ѕ-є-η
-GUDJOHNSEN- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 09:23   #8
Puniѕнєя
-

Puniѕнєя - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 571
HT Para: 1627648
Sayaç : Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?Puniѕнєя Tanımayan Var Mı ?

fbtr12 banned olmadı mı ?

27.02.1993[Unutma,Unutturma]

'Power Team # Puniѕнєя [14] - [07 Team]

Puniѕнєя isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 09:43   #9
yenilmez_kral
HeRkEz KrAl OlAmAz

yenilmez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 301
HT Para: 100952
Sayaç : yenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyoryenilmez_kral Zirveye Adım Adım Yaklaşıyor

türk halk müziğimi genellikle burdakiler rep dinler senin türk halk müzği dinlemen ilginç açıkçası ben hiç sevmem dinlesem bile uykum gelir m.o
_Yenilmez_Krallığı_ >>>123

“Tarihi biz yaparız, siz tekrar edersiniz yegen”
yenilmez_kral isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 16:11   #10
Dev_Fifacı
Yeni Üye

Dev_Fifacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
HT Para: 10
Sayaç : Dev_Fifacı Adını Duyan Var Mı ?

tanıştıqıma m.oldum kanks
Dev_Fifacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil